MARTA FARRÉS FALGUERAS
"Gràcies per fer de Sabadell una ciutat més feliç"

Em plau saludar-vos en l’inici del nou curs d’Òpera a Catalunya 2020-2021. Enguany inaugurem la XXXVIII Temporada d’Òpera a Sabadell, amb un
programa que com sempre no deixa indiferent a ningú: La flauta màgica, Macbeth, Tosca i Aida ompliran de cultura la nostra ciutat, en un any més necessari que mai.

La crisi sanitària que estem patint ha deixat palès que ens cal una aposta forta en el món de la cultura, que ens cal reivindicar que la cultura és segura i per això enguany em fa especial il·lusió aquesta salutació, que vol dir que ens tornem a trobar gaudint de la cultura i especialment de l’òpera. Després de la crisi que estem vivint, les persones que conformen el món cultural hauran de ser protagonistes els anys vinents per seguir impulsant una ciutat més avançada cultural i intel·lectualment.

El món cultural ha deixat palès que en un moment com l’actual han sabut fer bé les coses i per això el meu escalf i suport a iniciatives culturals com la de l’Òpera a Catalunya, que tot i no ser un moment fàcil segueix aposant per aquest món que ens permet acostar-nos a una de les expressions artístiques més elaborades.

Un gènere que té una llarga tradició i que gràcies a la Fundació Òpera a Catalunya, liderat per l’Associació d’Amics de l’Òpera a Sabadell, ha anat creixent en el temps i donant continuïtat a una fastuositat tan emblemàtica com aquesta.

Cal posar en rellevància els trenta-vuit anys d’aquestes institucions al capdavant, expandint a Sabadell i arreu del territori català i espanyol, la cultura a través de l’art del teatre i la música. Com a alcaldessa de Sabadell reitero el meu agraïment a la tasca de difusió i sensibilitat que es fa a la nostra ciutat i em disposo a gaudir-ne.

Ludwig van Beethoven digué: “Fer feliç a la resta: no hi ha res millor ni més bonic”, gràcies per fer de Sabadell una ciutat més feliç. 

Marta Farrés Falgueras

Alcaldessa de Sabadell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *