Vés al contingut

Subscriu-te:

TEATRES

TEATRES INTEGRATS DINS EL CICLE ÒPERA A CATALUNYA

Sabadell

El Teatre La Faràndula és un teatre de l’Ajuntament de Sabadell situat al carrer de la República, 33 de Sabadell, inaugurat el 30 de desembre de 1956 i amb un aforament de 1.060 espectadors.

Reus

El Teatre Fortuny és un teatre de la ciutat de Reus, construït el 1882 per dotar a la llavors segona ciutat de Catalunya d’un teatre del nivell d’altres grans ciutats. El seu nom rep homenatge a Marià Fortuny i Marsal, pintor català nascut a Reus.

Manresa

El Kursaal és un teatre-auditori ubicat al Passeig de Pere III de Manresa, al bell mig de la ciutat. Andreu Cabot i Puig, empresari amb una llarga experiència en la indústria cinematogràfica, va ser el promotor de la construcció de l’edifici, a primers del segle XX.

Sant Cugat del Vallès

El Teatre-Auditori de Sant Cugat neix l’any 1993 amb l’objectiu principal de proporcionar a la població de Sant Cugat del Vallès la possibilitat de gaudir d’una rica i variada oferta cultural al mateix centre urbà i convertir-se en un referent cultural.

Viladecans

L’Atrium Viladecans és un espai cultural. Pel que fa a la vessant escènica, la seva programació està considerada una de les més variades i enriquidores de l’àrea metropolitana de Barcelona i s’adreça a tot tipus de públic.

Vic

L’Atlàntida és un equipament municipal que presta serveis interactius de formació, exhibició i suport a la creació i producció en l’àmbit de la música i les arts escèniques.

Lleida

La Llotja de Lleida és un palau de congressos i teatre de titularitat municipal ubicat a la ciutat de Lleida.

Girona

El Teatre Municipal de Girona és un teatre públic del municipi de Girona. L’edifici on està ubicat forma part de l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. 

Granollers

El Teatre Auditori de Granollers és un complex teatral situat al carrer Torras i Bages, núm. 50, de Granollers, al Vallès Oriental. Va ser inaugurat el 15 de febrer de 2002 i és obra de l’arquitecte Josep Maria Botey.

Tarragona

El Teatre Tarragona és un teatre a la italiana amb una platea i un amfiteatre, i amb aforament de 698 localitats. Construït el 1924, després de diverses vicissituds i etapes, l’11 de desembre de 2012 tornà a obrir les seves portes a la ciutat.

Tortosa

El Teatre Auditori Felip Pedrell és un complex teatral situat a la ciutat de Tortosa, inaugurat l’any 1995. És un dels equipaments més importants del sud de Catalunya i ofereix una programació anual de teatre, dansa i concerts.

 

Figueres

El 1916 és va inaugurar l’edifici que actualment acull el Teatre Municipal El Jardí, dins d’un espai de la ciutat anomenat Horta d’En Gayolà, avui l’actual plaça Josep Pla. Acull una variada programació de teatre, música, dansa, circ i altres disciplines artístiques.

 

Cornellà de Llobregat

L’Auditori de Cornellà es va inaugurar l’any 1994 i des de llavors ha estat un referent cultural tant per a la ciutat com per a tota la comarca del Baix Llobregat i el seu entorn metropolità.