Skip to content

NOTÍCIES

ÒPERA CATALUNYA SERÀ LA COMPANYIA CONVIDADA AL PRESTIGIÓS FESTIVAL D’ÒPERA DE SAAREMAA (ESTÒNIA) 2024

  Òpera a Catalunya ha estat escollida per ser la companyia convidada al Festival d’Òpera de Saaremaa, a Estònia, que tindrà lloc del 23 al 27 de juliol de 2024. Durant 5 dies les formacions de la companyia, el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès, oferiran un total de 5 espectacles.
  L’anunci d’Òpera Catalunya com a companyia convidada s’ha fet avui en l’acte de presentació de l’edició d’enguany del Festival d’Òpera de Saaremaa, en què s’ha firmat l’acord de col·laboració entre les dues parts.

  LA TEMPORADA D’ÒPERA A CATALUNYA TANCA AMB ‘IL TROVATORE’ UNA TEMPORADA DE RÈCORD D’ASSISTÈNCIA

   Amb ‘Il trovatore’ es clou la 40a temporada d’òpera a Sabadell i el 35è Cicle Òpera a Catalunya, que ha presentat tres grans produccions d’òpera i la gala “40 anys d’òpera” en commemoració del 40è aniversari de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell. Un total de 31.891 espectadors de tot Catalunya han pogut gaudir de les propostes d’aquesta temporada, 10.000 persones més que en la temporada anterior.

   L’ÒPERA IL TROVATORE S’ESTRENARÀ DIMECRES 26 D’ABRIL A SABADELL

    El proper dimecres 26 d’abril a les 20:00h s’estrenarà al Teatre de la Faràndula de Sabadell la quarta i darrera producció de la temporada 2022-2023 d’Òpera a Catalunya, Il trovatore de Giuseppe Verdi. Al mateix teatre se’n representaran dues funcions més; el divendres 28 d’abril a les 20:00h i el diumenge 30 d’abril a les 18:00h, amb les entrades pràcticament esgotades.

    LA TEMPORADA D’ÒPERA A CATALUNYA PRESENTA IL TROVATORE A SABADELL I POSTERIOR GIRA PER 7 CIUTATS CATALANES

     El dimecres 26 d’abril s’estrenarà al Teatre de la Faràndula de Sabadell la propera i última producció de la temporada 2022-2023 d’Òpera a Catalunya, ‘Il trovatore’ de G. Verdi. L’equip artístic estarà encapçalat pel tenor Gustavo Porta, la soprano Maribel Ortega, el baríton Carles Daza i la mezzosoprano Laura Vila. Després de les tres funcions previstes a la capital vallesana, començarà la gira per Catalunya amb un total de 10 representacions en 8 ciutats diferents.

     L’ÒPERA ‘MADAMA BUTTERFLY’ S’ESTRENARÀ DIMECRES 15 DE FEBRER A SABADELL

      El proper dimecres 15 de febrer a les 20:00h s’estrenarà al Teatre de la Faràndula de Sabadell la tercera producció de la temporada 2022-2023 d’Òpera a Catalunya, ‘Madama Butterfly’ de Giacomo Puccini. Al mateix teatre se’n representaran dues funcions més; el divendres 17 de febrer a les 20:00h i el diumenge 19 de febrer a les 18:00h, amb les entrades esgotades.