Skip to content
RENOVACIÓ ABONAMENTS 2021 - 2022
Obert el període de renovació d'abonaments per la pròxima temporada 2021 - 2022

Benvolguts i benvolgudes abonats i abonades.

En primer lloc volem agrair-vos molt sincerament el vostre suport durant aquesta temporada tan difícil, marcada per les restriccions imposades per la pandèmia del COVID-19. Estem molt contents d’haver-la pogut portar a terme sense suspendre ni una sola funció i ens sentim molt orgullosos de poder afirmar que hem estat dels pocs que han aconseguit aquesta fita.

Com bé sabeu, des de començaments de 2021 les produccions d’òpera les gestiona la Fundació Òpera a Catalunya (FOC), de la qual l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell (AAOS) n’és part integrant i essencial, ja que el Patronat està conformat per l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Fundació Banc Sabadell i Fundació Fluidra. La Direcció Artística de la Fundació està en mans de l’AAOS i cal remarcar que les dues últimes òperes produïdes han estat veritables èxits tant de públic com de crítica. Seguim, doncs, al peu del canó amb la nostra il·lusió i empenta habituals, amb l’objectiu d’anar sempre amunt pel que fa a qualitat i interès dels nostres espectacles.

 

Preus dels abonaments:

Platea           1ª Fila Pis        2ª a 8ª Fila Pis           1ª Fila General           General

228,60 €       204,48 €          129,15 €                     88,20 €                        49,50 €

 

Preus de les localitats per les òperes a taquilla:

Platea           1ª Fila Pis        2ª a 8ª Fila Pis           1ª Fila General           General

66 €              59,40 €            38,50 €                       27 €                             15 €

 

Preus de les localitats per el concert a taquilla:

Platea           1ª Fila Pis        2ª a 8ª Fila Pis           1ª Fila General           General

56 €              49 €                 28 €                             17 €                             10 €

 

Seguint la normativa del PROCICAT, la ubicació de les localitats la podrem portar a terme aproximadament un mes abans de cada espectacle (La primera òpera Il barbiere di Siviglia de Rossini al setembre-octubre 2021, el Concert Homenatge a Amadeu Vives a l’octubre-novembre 2021, Don Pasquale de Donizetti al gener-febrer 2022 i Rigoletto de Verdi al març-abril 2022). No podrem ubicar les mateixes localitats que teníeu abans de la pandèmia, però intentarem que siguin el més semblant possible. El que si que farem és mantenir-vos els dies i horaris establerts, que son dimecres a les 19:00 h, divendres a les 19:00 h i diumenge a les 18:00 h.

Per tenir la informació per fer-se soci truqueu al telèfon de la nostra oficina 937256734.

El proper any 2022 l’AAOS compleix 40 anys de vida i ho volem celebrar com cal. Ja anireu rebent informació. Esperem, en tot cas, seguir comptant amb el vostre suport com sempre. Els temps evolucionen i de vegades cal fer canvis.

I acabem desitjant-vos el millor i que per molts anys puguem compartir aquesta passió comú, allò que ens agrada tant: l’òpera.

ENS DONA SUPORT