MIRNA LACAMBRA DOMÈNECH
“Aquest encisador espectacle que és l’òpera”

Distingits socis, abonats i públic en general.

Actualment, els éssers humans estem immersos en uns moments molt dramàtics per causa d’aquest COVID-19, que de cop i volta a volgut fer-se present i protagonista a les nostres vides.

Ateses les circumstàncies, com que nosaltres som tossuts i volem continuar fent la nostra temporada d’òpera, hem cregut que el més convenient fora acatar les normatives i protocols que estan marcant les prevencions de riscos laborals i d’aquesta manera evitar trobar-nos cara a cara amb el virus.

La temporada, com ja us vàrem comunicar, l’iniciarem amb la meravellosa i fantàstica òpera LA FLAUTA MÀGICA de Mozart, l’octubre-novembre del 2020.

Paral·lelament a les funcions dels professionals i hauran les de l’Escola d’Òpera de Sabadell, que s’està desenvolupant durant els mesos de setembre i octubre del 2020.

Una vegada realitzades les representacions a Sabadell, s’iniciaran a la resta de ciutats de Catalunya.

JOSEP BROS (Tenor)

Gran recital de fragments de sarsuela i cançó catalana.

Dijous 12 de novembre, a les vuit del vespre.

MACBETH de Verdi, 27 i 29 de novembre 2020.

Recuperem aquesta òpera que ens va ser cancel·lada pel COVID-19. Volem que en podeu gaudir ja que la tenim molt assajada.

FUNDACIÓ ÒPERA A CATALUNYA (FOC)

A partir d’aquí entrarem en el 2021. Any en que començarem una nova etapa entre els Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès, fusionant les dues entitats en una Fundació que es denominarà Fundació Òpera a Catalunya (FOC). A partir d’aquest moment tot el nostre projecte de l’òpera el desenvoluparà la Fundació Òpera a Catalunya. El patronat de la fundació està compost per 4 entitats: Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, Orquestra Simfònica del Vallès, Fundació Fluidra (Llegat de Joan Planes) i Fundació Banc Sabadell.


FEBRER – MARÇ, 2021


TOSCA de Puccini

La temporada continuarà amb les representacions d’aquesta meravellosa òpera, dirigida musicalment per un jove director nascut a Sabadell, Sergi Roca, però resident a Alemanya i director musical en el Teatre de Kiel.


ABRIL-MAIG, 2021


AIDA de Verdi

Serà un gran repte per nosaltres, doncs dependrà molt de com continuï el tema COVID-19. Però com dèiem al principi som tossuts i pensem en positiu, farem tots els possibles per portar-ho a terme.

En  totes les òperes estarem acompanyats pel Cor Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès.

Volem donar les gràcies als teatres adherits al Cicle Òpera a Catalunya per la seva constància integrant en la seva programació, any rere any, aquest encisador espectacle que és l’òpera.

També el nostre agraïment als col·laboradors, socis, abonats i públic en general que ens és fidel amb l’assistència als nostres espectacles i, una vegada més, agraïm també al patrocini de la Generalitat de Catalunya – Departament de Cultura, l’Ajuntament de Sabadell, el Ministerio de Cultura (INAEM), Diputació de Barcelona i el suport de la Fundació Banc Sabadell i la Fundacio Fluidra, els qual no han deixat mai de creure en els nostres projectes.

MIRNA LACAMBRA DOMÈNECH

Presidenta de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, Directora Artística del cicle Òpera a Catalunya i Presidenta d’Honor de la Fundació Òpera a Catalunya.

MIRNA LACAMBRA DOMÈNECH

Presidenta de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, Directora Artística del cicle Òpera a Catalunya i Presidenta d’Honor de la Fundació Òpera a Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *