ÀNGELS PONSA I ROCA
"Una nova etapa fascinant"

Comença una nova temporada per l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, una temporada d’allò més especial i inèdita. No només per la situació excepcional que vivim causada per la situació sanitària sinó també per la nova empresa que enceteu com a Fundació Òpera a Catalunya.

Heu sabut canalitzar els valors singulars de l’òpera i crear complicitats des de Sabadell, esdevenint un referent del gènere. Heu descobert joves amb talent mitjançant els vostres programes de formació i heu treballat intensament per democratitzar la cultura de l’òpera arreu del Vallès i del país. Heu esdevingut difusors imprescindibles del món de l’òpera a Catalunya i us felicitem pels més de 38 anys de feina i pel període que comença amb la creació de la flamant Fundació.

La passió que us caracteritza, es veu reflectida a la programació de cada temporada i la present no es queda curta, amb La flauta màgica, Macbeth, Tosca i Aïda, desbordareu passions, desitjos, amors, desamors, traïcions i entusiasme a cada representació. Deixeu-me destacar l’excel·lent 
imatgeria que heu creat per a la temporada 2020-2021, fent les dones protagonistes amb tanta sumptuositat.

Que tingueu una molt bona temporada, que ens seguiu encomanant l’entusiasme per l’òpera en majúscules. 

Àngels Ponsa i Roca

Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *