Vés al contingut

NOTÍCIES

ÒPERA A CATALUNYA TANCA AMB ‘TURANDOT’ LA TEMPORADA AMB UN AUGMENT SOSTINGUT DE PÚBLIC I DUES PRODUCCIONS SOLD OUT

  Divendres 17 de maig va finalitzar al Teatre Municipal de Girona la gira de la producció ‘Turandot’ de G. Puccini, que es va estrenar el passat 17 d’abril al Teatre La Faràndula de Sabadell, on també van tenir lloc dues representacions més el 19 i el 21 d’abril. S’han representat 13 funcions en equipaments de 10 ciutats diferents.
  Pel que fa a l’assistència de públic, la gira de ‘Turandot’ ha estat un èxit absolut, amb totes les entrades exhaurides setmanes abans de l’estrena i una ocupació del 100% a totes les funcions, amb un total de 12.716 persones assistents.

  L’ÒPERA TURANDOT S’ESTRENARÀ DIMECRES 17 D’ABRIL A SABADELL

   El dimecres 17 d’abril a les 20.00 h s’estrenarà al Teatre de la Faràndula de Sabadell la darrera producció de la temporada 2023-24 d’Òpera a Catalunya, ‘Turandot’ de Giacomo Puccini, òpera representada només una vegada per la companyia, l’any 2015. Al mateix teatre se’n representaran dues funcions més; el divendres 19 d’abril a les 20.00 h i el diumenge 21 d’abril a les 18.00 h. Les tres funcions es presenten amb les entrades pràcticament exhaurides de fa dies.

   ÒPERA A CATALUNYA TANCA LA TEMPORADA AMB 13 FUNCIONS DE ‘TURANDOT’ PER 10 CIUTATS CATALANES

    El dimecres 17 d’abril s’estrenarà al Teatre de la Faràndula de Sabadell la darrera producció de la temporada 2023-24 d’Òpera a Catalunya, Turandot de Giacomo Puccini, òpera representada només una vegada per la companyia, l’any 2015. Després de les tres funcions previstes a la capital vallesana (el 17, 19 i 21 d’abril), començarà la gira que fins el 17 de maig passarà per Tarragona, el Palau de la Música Catalana (amb dues funcions), Vic, Manresa, Sant Cugat del Vallès, Granollers, Viladecans, Reus i Girona. En total, doncs, es faran 13 funcions en 10 ciutats diferents.

    ÒPERA A CATALUNYA CLOU LA TERCERA GIRA DE LA TEMPORADA AMB 10 FUNCIONS DE ‘MANON LESCAUT’ EN 8 CIUTATS

     Ahir diumenge 24 de març va finalitzar a l’Auditori de Cornelllà de Llobregat la gira de la producció ‘Manon Lescaut’ de G. Puccini, que es va estrenar el 21 de febrer al Teatre La Faràndula de Sabadell, on també van tenir lloc dues representacions més el 23 i 25 de febrer. En total s’han representat 10 funcions en equipaments de 8 ciutats diferents: Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès, Teatre Auditori de Granollers, Teatre Tarragona, Teatre Kursaal de Manresa, Teatre Municipal de Girona, Teatre de la Llotja de Lleida i Auditori de Cornellà de Llobregat.

     ARRENCA LA GIRA DE LA TEMPORADA ÒPERA A CATALUNYA QUE PORTARÀ ‘MANON LESCAUT’ A 7 CIUTATS CATALANES

      Avui, divendres 1 de març, comença la gira de la producció ‘Manon Lescaut’ de G. Puccini, que es va estrenar el passat 21 de febrer al Teatre La Faràndula de Sabadell, on també van tenir lloc dues representacions més el 23 i 25 de febrer. La primera parada serà al Teatre-Auditori Sant Cugat Fortuny avui a les 20.00 h i la gira continuarà pel Teatre Auditori de Granollers el diumenge 3 de març, el Teatre Tarragona el 10 de març, el Teatre Kursaal de Manresa el 13 de març, el Teatre Municipal de Girona el 15 de març, el Teatre de la Llotja de Lleida el 17 de març i l’Auditori de Cornellà de Llobregat el 24 de març, on tindrà lloc per segona vegada una òpera completa després d’haver-se afegit al circuit la temporada anterior.

      L’ÒPERA ‘MANON LESCAUT’ S’ESTRENARÀ DIMECRES 21 DE FEBRER A SABADELL

       El dimecres 21 de febrer a les 20.00 h s’estrenarà al Teatre de la Faràndula de Sabadell la tercera producció de la temporada 2023-24 d’Òpera a Catalunya, Manon Lescaut de Giacomo Puccini, òpera representada només una vegada per la companyia, l’any 2017. Al mateix teatre se’n representaran dues funcions més; el divendres 23 de febrer a les 20.00 h i el diumenge 25 de febrer a les 18.00 h.

       LA TEMPORADA ÒPERA A CATALUNYA PRESENTA MANON LESCAUT A SABADELL I POSTERIOR GIRA PER 7 CIUTATS CATALANES

        El dimecres 21 de febrer s’estrenarà al Teatre de la Faràndula de Sabadell la propera producció de la temporada 2023-24 d’Òpera a Catalunya, ‘Manon Lescaut’ de Giacomo Puccini, òpera representada només una vegada per la companyia, l’any 2017. Després de les tres funcions previstes a la capital vallesana (el 21, 23 i 25 de febrer), començarà la gira que entre l’1 i el 24 de març passarà per Sant Cugat del Vallès, Granollers, Tarragona, Manresa, Girona, Lleida i Cornellà de Llobregat, on tindrà lloc per segona vegada una òpera completa després d’haver-se afegit al circuit la temporada anterior amb l’òpera Madama Butterfly. En total, doncs, es faran 10 funcions en 8 ciutats diferents.

        LA FUNDACIÓ ÒPERA A CATALUNYA CELEBRA EL CENTENARI DE PUCCINI AMB CINC PRODUCCIONS AL LLARG DEL 2024

         La Fundació Òpera a Catalunya (FOC) s’adhereix a la commemoració del centenari de la mort de Puccini amb cinc títols escenificats al llarg d’aquest any: Madama Butterfly a Santander, Manon Lescaut dins el cicle Òpera a Catalunya 2023-24 i al Festival d’Òpera de Saaremaa, Turandot dins el cicle 2023-24, Tosca al festival estonià i en la temporada 2024-25 i La bohème també dins la propera temporada.

         ÒPERA A CATALUNYA PRESENTA ‘MADAMA BUTTERFLY’ AL PALACIO DE FESTIVALES DE CANTABRIA DE SANTANDER

          Aquest matí s’ha presentat al Palacio de Festivales de Cantabria la producció de Madama Butterfly de Giacomo Puccini que es podrà veure en aquest equipament el dijous 11 de gener i el divendres 12 de gener a les 19.30 h. El Palacio de Festivales de Cantabria i la Fundació Òpera a Catalunya han presentat conjuntament aquesta proposta, que suposa la tercera fita en la col·laboració entre les dues institucions, després de les anteriors òperes representades (Rigoletto de Verdi el maig de 2022 i Don Giovanni de Mozart l’octubre de 2022).

          ÒPERA A CATALUNYA HA PRESENTAT UNA EXITOSA PRODUCCIÓ DE ‘DOÑA FRANCISQUITA’ AMB UN 95% D’OCUPACIÓ

           El passat diumenge 3 de desembre va finalitzar al Palau de la Música Catalana la gira de la producció ‘Doña Francisquita’ d’Amadeu Vives, que es va estrenar el 25 de novembre al Teatre La Faràndula de Sabadell, on també va tenir lloc una representació més el 26 de novembre. En total s’han representat 4 funcions en equipaments de 3 ciutats diferents: a més de Sabadell, al Teatre Fortuny de Reus i al Palau de la Música Catalana de Barcelona.