Skip to content

NOTÍCIES

ÒPERA A CATALUNYA CLOU LA PRIMERA GIRA DE LA TEMPORADA AMB 10 FUNCIONS DE ‘ROMEU I JULIETA’ EN 8 CIUTATS

  El passat divendres 10 de novembre va finalitzar al Teatre de la Llotja de Lleida la gira de la producció Romeu i Julieta de Ch. Gounod, que es va estrenar el 18 d’octubre al Teatre La Faràndula de Sabadell, on també van tenir lloc dues representacions més el 20 i 22 d’octubre. En total s’han representat 10 funcions en equipaments de 8 ciutats diferents: Teatre Fortuny de Reus, Teatre Tarragona, Teatre Auditori de Granollers, Teatre Kursaal de Manresa, Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès, Teatre Jardí de Figueres i Teatre de la Llotja de Lleida.

  LA TEMPORADA ÒPERA A CATALUNYA PRESENTA UNA NOVA PRODUCCIÓ DE ‘DOÑA FRANCISQUITA’ A SABADELL, REUS I EL PALAU DE LA MÚSICA

   El dissabte 25 de novembre s’estrenarà al Teatre de la Faràndula de Sabadell la propera producció de la temporada 2023-2024 d’Òpera a Catalunya, ‘Doña Francisquita’ d’Amadeu Vives, sarsuela representada només una vegada dins la temporada d’òpera de Sabadell, l’any 2004. Després de les dues funcions previstes a la capital vallesana (el 25 i 26 de novembre), la sarsuela es representarà també al Teatre Fortuny de Reus (l’1 de desembre) i al Palau de la Música Catalana de Barcelona (el 3 de desembre).

   ARRENCA LA PRIMERA GIRA DE LA TEMPORADA D’ÒPERA A CATALUNYA, QUE PORTARÀ ‘ROMEU I JULIETA’ PER 8 CIUTATS CATALANES

    Avui, dimarts 24 d’octubre, comença la gira de la producció Romeu i Julieta de Ch. Gounod, que es va estrenar el passat 18 d’octubre al Teatre La Faràndula de Sabadell, on també van tenir lloc dues representacions més el 20 i el 22 d’octubre. La gira passarà per 7 ciutats catalanes que formen part del Circuit Òpera a Catalunya, i que, sumades a les tres representacions que ja s’han fet a Sabadell, sumen un total de 10 funcions en 8 poblacions diferents.

    ÒPERA A CATALUNYA INAUGURA LA TEMPORADA AMB ‘ROMEU I JULIETA’ DE GOUNOD

     El proper dimecres 18 d’octubre a les 20.00 h s’estrenarà al Teatre de la Faràndula de Sabadell l’òpera inaugural de la temporada 2023-2024 d’Òpera a Catalunya, Romeu i Julieta de Charles Gounod, òpera que ha estat abans representada en tres ocasions dins el circuit i que aquesta vegada, sota el paraigües de la Fundació Òpera a Catalunya, serà la quarta. Al mateix teatre se’n representaran dues funcions més; el divendres 20 d’octubre a les 20.00 h i el diumenge 22 d’octubre a les 18.00 h.

     ÒPERA A CATALUNYA PRESENTA UNA TEMPORADA AMBICIOSA AMB 47 REPRESENTACIONS I 8 TÍTOLS ESCENIFICATS A 15 CIUTATS DIFERENTS

      Avui, 9 d’octubre, s’ha presentat en roda de premsa al Museu d’Història de Catalunya la nova temporada 2023 – 2024 d’Òpera a Catalunya, de la mà de la Fundació Òpera a Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat.
      Enguany presentem una temporada ambiciosa que portarà un total de 47 representacions de 8 títols escenificats a 15 ciutats diferents. A banda de la temporada regular, tornem un any més al Palacio de Festivales de Cantabria a Santander, i tenim l’orgull de ser la companyia convidada al prestigiós Festival d’Òpera de Saaremaa 2024.

      ÒPERA CATALUNYA SERÀ LA COMPANYIA CONVIDADA AL PRESTIGIÓS FESTIVAL D’ÒPERA DE SAAREMAA (ESTÒNIA) 2024

       Òpera a Catalunya ha estat escollida per ser la companyia convidada al Festival d’Òpera de Saaremaa, a Estònia, que tindrà lloc del 23 al 27 de juliol de 2024. Durant 5 dies les formacions de la companyia, el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès, oferiran un total de 5 espectacles.
       L’anunci d’Òpera Catalunya com a companyia convidada s’ha fet avui en l’acte de presentació de l’edició d’enguany del Festival d’Òpera de Saaremaa, en què s’ha firmat l’acord de col·laboració entre les dues parts.

       LA TEMPORADA D’ÒPERA A CATALUNYA TANCA AMB ‘IL TROVATORE’ UNA TEMPORADA DE RÈCORD D’ASSISTÈNCIA

        Amb ‘Il trovatore’ es clou la 40a temporada d’òpera a Sabadell i el 35è Cicle Òpera a Catalunya, que ha presentat tres grans produccions d’òpera i la gala “40 anys d’òpera” en commemoració del 40è aniversari de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell. Un total de 31.891 espectadors de tot Catalunya han pogut gaudir de les propostes d’aquesta temporada, 10.000 persones més que en la temporada anterior.